اگر بسته نودل فله ای را که در سراسر جهان تولید می شود را روی هم قرار دهیم یک کوه اورست خواهیم داشت

Lo Mein ساخت نکات!
قسمت ساخت یک نسیم است – و فوق العاده سریع حرکت می کند، بنابراین مطمئن شوید که همه مواد را برای پرتاب در ووک آماده کرده اید!

چگونه Lo Mein درست کنیم

در اینجا چند نکته وجود دارد که می‌توانید زندگی آشپزی Lo Mein خود را راحت کنید، حتی اگر اولین تایمر باشید:

آماده باش! مانند همه سیب زمینی سرخ کرده و نودل فله ای، همه چیز را خرد کنید و آماده کنید که مستقیماً داخل آن بریزید، زیرا وقتی شروع به پختن کردید، سریع حرکت می کند! 5 تا 6 دقیقه کار شما تمام می شود.

سس دوگانه – هر پروتئینی که استفاده می کنید، قبل از پختن، آن را با مقداری سس مزه دار کنید. آن را فوق العاده خوشمزه می کند!

دو قاشق چوبی زندگی پرتاب شما را بسیار آسان تر می کند

واک یا ماهیتابه – لازم نیست سیب زمینی سرخ شده را در ووک بپزید، اما پختن آن را با اشتیاق آسان تر می کند، همانطور که در سیب زمینی سرخ شده گفته می شود. اگر ووک ندارید، فقط از یک تابه بسیار بزرگ استفاده کنید، ترجیحاً یک ماهیتابه سنگین که گرما را به خوبی نگه می دارد.

چیزها را در حال حرکت نگه دارید! وقتی شروع به پخت کردید، تمام مدت به هم زدن ادامه دهید در غیر این صورت همه چیز شروع به خورش می کند یعنی مایع زالو. این کار باعث خیس شدن سبزیجات و آبدار شدن رشته هایتان می شود.

سبزیجات لطیف ترد – همه سیب زمینی سرخ کرده و نودل باید سبزیجات «ترد» داشته باشند، به این معنی که سبزیجات تازه پخته شده اند اما هنوز کمی خام هستند.

این نه تنها طعم، رنگ و مواد مغذی خود را بهتر حفظ می کند، بلکه در غذا نیز ضروری است، زیرا سبزیجات بیش از حد پخته شده، آب زالو دارند که طعم سس را کاهش می دهد.