افراد خاصی از جمله زنان، افراد دارای اضافه وزن، افراد بالای 40 سال و افرادی که رژیم غذایی پر کالری و کربوهیدرات های تصفیه شده دارند، در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به سنگ کیسه صفرا هستند (موسسه ملی دیابت و بیماری های گوارشی و کلیوی، 2013).
در یک مطالعه طولانی مدت بر روی پرستاران، دانشمندان دریافتند که مصرف سطوح بالای آجیل – به ویژه بادام زمینی – خطر ابتلا به سنگ کیسه صفرا را تا 25 درصد کاهش می دهد.
مشخص نیست که چه مواد مغذی موجود در بادام زمینی مزمز فلفلی به محافظت از کیسه صفرا کمک می کند، اما خوردن حداقل یک وعده بادام زمینی در روز با کاهش خطر تشکیل سنگ کیسه صفرا همراه است (Tsai, Leitzmann, Hu, Willett & Giovannucci, 2004).
بادام زمینی حاوی مس است
مس یک ماده معدنی کمیاب است که یک ریز مغذی ضروری در نظر گرفته می شود.
اگر چه اغلب در ملاحظات غذایی نادیده گرفته می شود، مس برای چندین فرآیند مهم فیزیولوژیکی ضروری است. به طور خاص، مس بخش مهمی از آنزیم هایی را تشکیل می دهد که بر تولید انرژی و فعالیت عصبی نظارت دارند.
در سیستم عصبی، مس برای نورونها مورد نیاز است تا غلاف میلین ایجاد کند که آکسونهای آنها را میپوشاند و سرعت انتقال عصبی را افزایش میدهد (Prohaska، 2014).
عدم دریافت مس کافی با مشکلات سلامتی متعددی همراه است. حتی کمبود خفیف مس ممکن است به خطر بیشتر بیماری قلبی عروقی کمک کند، در حالی که مصرف مقادیر کافی مس ممکن است سطوح کلسترول مضر LDL را کاهش دهد (Prohaska, 2014).
علاوه بر این، به نظر می رسد که مس در بیماری های عصبی مانند آلزایمر و بیماری پارکینسون نقش دارد. یک چهارم فنجان بادام زمینی حاوی 0.42 میکروگرم مس است که معادل 47 درصد DV برای این ماده معدنی است.