قهوه ساز صنعتی چیست؟
دستگاه قهوه ساز صنعتی قطعه ای از تجهیزات است که از پنج عنصر تشکیل شده است که هر کدام برای تهیه یک اسپرسو عالی ضروری هستند:
دیگ بخار: در دستگاه قهوه ساز صنعتی ایتالیایی نو برای رساندن آب به دمای مطلوب برای نفوذ استفاده می شود. دمای آب روی پانل باید بین 90-92 درجه سانتیگراد باشد، در حالی که در دیگ بخار می تواند به 110-120 درجه برسد.
پمپ : به طور کلی تنها جزء الکتریکی است و برای فشرده کردن آب روی قهوه استفاده می شود. به لطف استفاده از سوئیچ فشار که فشار ثابت را تضمین می کند، به طور خودکار تنظیم می شود.
نگهدارنده فیلتر : برای قرار دادن فیلتر استفاده می شود. باید از مواد مقاوم در برابر سایش، زمان، مایعات و درجه حرارت بالا ساخته شود. مانند فیلتر، معمولاً از فولاد ضد زنگ ساخته شده است.
فیلتر : ظرفی است که پودر قهوه تازه آسیاب شده در آن قرار می گیرد. بسته به تعداد فنجان قهوه ای که باید استخراج شود، عرض آن متفاوت است (فیلتر برای یک فنجان، فیلتر برای دو فنجان).
دهانه كف كردن شير : دم كردن بخار مي باشد و براي گرم كردن شير و ايجاد كف كاپوچينو استفاده مي شود. این ماده باید در برابر درجه حرارت بالا مقاوم باشد، زیرا آبی که برای گرم کردن شیر استفاده می شود بسیار گرم است.
دستگاه قهوه ساز صنعتی برای تهیه تعداد زیادی قهوه در طول روز حتی پشت سر هم مناسب است. بنابراین، عملکرد آن بالا است و توسط مواد جامد و مقاوم تضمین شده است.
آنها معمولا دارای چراغ هایی هستند که به شما اطلاع می دهند که دمای آب برای استخراج چه زمانی ایده آل است. در این وسایل بسیار مهم است که بررسی کنید که سطح آب دیگ از حداقل سطح پایین نیاید تا به قطعات داخلی آسیب نرسد.
بهترین برندهای قهوه ساز دستگاه هایی دارند که سطح آب را نشان می دهند.