چگونه سوسیس ها جهان را فتح کردند

اما سوسیس دقیقا چیست؟ گری آلن، کارشناس سوسیس، خاطرنشان می کند که برای اینکه گوشت سوسیس باشد – برخلاف ژامبون یا انواع دیگر غذاها – گوشت باید خرد شود. فراتر از آن، هر چیزی پیش می رود.

به‌ جرات می ‌توان گفت یکی از خوشمزه‌ ترین خوراکیهایی که می‌ توان آن را در تهیه انواع غذا به کاربرد سوسیس پنیری سوخاری می ‌باشد.

گوشت خرد شده را می توان در یک محفظه پر کرد، یا دودی کرد، یا سرخ کرد، یا تخمیر کرد، یا آب پز کرد – و همچنان یک سوسیس باشد.

سوسیس ها به طور مستقل در بسیاری از نقاط مختلف جهان پدید آمدند زیرا روش فوق العاده خوبی برای استفاده از تکه های کوچک گوشت هستند و به این دلیل که وسیله ای برای حفظ گوشت فاسد شدنی از پوسیدگی و پوسیدگی هستند.

کالباس قارچ و مرغ، یکی از خوش طعم ترین و پر طرفدار ترین نمونه های کالباس است.

سوسیس‌های اروپایی مانند chorizo ​​فوق‌الذکر یا زبان پرتغالی از قرن شانزدهم در سراسر جهان گسترش یافتند، زیرا تاجران و کاوشگران اروپایی هر چه بیشتر فراتر از سواحل آشنای خود رفتند و تمایلات سوسیس خود را با خود بردند.

اکنون می توانید linguiça را در هند، آنگولا و برزیل، و chorizo ​​را در مکزیک، گوا، فیلیپین و تیمور شرقی پیدا کنید.

در حول و حوش زمانی که هومر لذت سوسیس کبابی بز را تداعی می کرد، آشپزها در چین نسخه های مخصوص به خود را از گوشت خوک، بره و همچنین از بز درست می کردند.

تولید تجاری با استفاده از تجهیزات مکانیزه به قرن نوزدهم برمی گردد، اما تجارت سوسیس به قدمت بسیار دورتری برمی گردد. آریستوفان نمایشنامه نویس یونانی در نمایشنامه طنز خود، شوالیه ها، سوسیس فروش بدشانسی را به تمسخر گرفت.

بسیاری از گوشت های مختلف – و بسیاری از قسمت های مختلف حیوان، از ماهیچه گرفته تا جگر و خون – را می توان در سوسیس گنجانید.

کالباس قارچ هلندی یکی دیگر از کالباس های پر طرفدار در میان مردم می باشد که از کیفیت بسیار بالا و قیمت بسیار مناسبی برخوردار است.

اروپایی ها در دوره رنسانس از گوشت الاغ و اسب سوسیس درست می کردند. گوشت بره در مناطق مسلمان نشین مورد استفاده قرار می گرفت و آشپزهای یهودی در فرانسه سوسیس ها را از گوشت غاز تهیه می کردند و باقیمانده های دور ریخته شده پس از تولید فوی گراس را به غذای خوشمزه دیگری تبدیل می کردند.

سوسیس شکاری یکی از اولویت سبد خرید بسیاری از خانواده ها است و باید گفت که تغذیه سالم مهم ترین عامل سلامت بدن است که باید به‌ آن توجه کافی شود.

ماهی و غذاهای دریایی در بسیاری از نقاط جهان استفاده می شود – و اولین باری که من سعی کردم یک سوجوک، یا سوسیس سفت و تند معمولی خاورمیانه و بالکان بخرم، در فروشگاه محلی ترکیه ای خود به اشتباه یک نوع شیرینی تهیه کردم.

 

  • منابع:
    1. How sausages conquered the globe
  • تبلیغات:
    1. گریه های جنجالی ارشمیدس در هنگام کسب موفقیتش
    2. قابلمه ای که با آن می توانید سفر در زمان را تجربه کنید
    3. دستکش هایی که می تواند از عرق دست جلو گیری کند
    4. راز قفل غول پیکر چیست؟