از چنین سیب زرد در تهران با نام “جوان کننده” محبوب و شناخته شده ای بنوشید و سلامتی شما همیشه در اوج خواهد بود!
آب سیب که با مصرف منظم آن باید به فواید و مضرات آن توجه کرد، جزء مهم یک رژیم غذایی سالم است. خوشمزه، مقرون به صرفه است، دارای ترکیبی غنی از ویتامین ها و مواد معدنی است و خواص درمانی را نشان می دهد.
خواص دارویی آب سیب.
آب تازه حاوی مجموعه ای از مواد مفید است:
فیبرهای غذایی، پکتین ها – سطح کلسترول را کاهش می دهند، نمک های فلزات سنگین را حذف می کنند، تأثیر مفیدی بر وضعیت مخاط و میکرو فلور دستگاه گوارش دارند.
اسیدهای آلی (L-مالیک، سیتریک و غیره) – تعادل اسید و باز را تنظیم می کنند، در سنتز ATP شرکت می کنند، رشد میکروارگانیسم های بیماری زا را مهار می کنند.
فلاونوئیدها (کاتچین ها، کورستین، اپی کاتچین، فلورتین، روتین، اسید کلروژنیک، آنتوسیانین ها، دی هیدروکالکن ها و غیره) – فعالیت آنزیمی را تنظیم می کنند، سطوح هورمونی را عادی می کنند، عملکردهای سد روده را بهبود می بخشند، خواص ضد توموری را نشان می دهند.
روغن های ضروری – تسکین دهنده، تسکین التهاب، اثر ضد اسپاسم دارند.
آنزیم ها – فرآیندهای بیوشیمیایی را تنظیم می کنند.
اسیدهای آمینه یک عنصر ضروری متابولیسم پروتئین هستند.
قندها (فروکتوز، گلوکز، ساکارز، سوربیتول) – حفظ تعادل کربوهیدرات ها، تنظیم اشتها، مشارکت در متابولیسم انرژی، بازیابی قدرت.
ویتامین ها (A، C، E، PP، K، H، گروه B)، کاروتنوئیدها، مواد معدنی (K، Fe، Mg، Ca، P، منگنز، کروم، I، Zn، Mo، Se و غیره) عملکرد طبیعی را تضمین می کنند. . از بدن.
یک لیوان سیب تازه نیاز روزانه بدن به پتاسیم را 8٪، در کروم – 12.5٪، در پکتین – 15٪، در اسید کلروژنیک – 100-150٪ برآورده می کند.