در تولید قوطی فلزی چهارگوش باید گفت سایر اندازه گیری های خارجی درز دوبل که نشان دهنده سفتی مناسب درز است عبارتند از:
ضخامت دوخت درز
ضخامت متقاطع
فضای خالی
1) درجه سفتی
هنگامی که لبه های مستقیم صفحه روی خود تا می شود، چین صاف می شود.
وقتی لبه های منحنی روی خود تا می شوند، چین صاف نیست، یعنی چروک است. با کاهش شعاع انحنا، درجه چین و چروک افزایش می یابد.
هنگام نصب انتهایی که قسمتی یا کاملاً گرد است، در اولین عمل چین و چروک روی قلاب انتهایی ایجاد می شود. هنگامی که درز دوتایی در عملیات دوم فشرده می شود، درجه چروکیدگی کاهش می یابد.
درز دوتایی باید به اندازه کافی محکم باشد تا فضای آزاد کم باشد، اما صفر نباشد. این اطمینان حاصل می کند که ترکیب آب بندی به درستی تحت فشار قرار می گیرد.
درجه سفتی اندازه گیری درجه چین و چروک باقی مانده در قلاب انتهایی در دوخت تکمیل شده است.
2) برآمدگی فشار/منطقه فشار
برجستگی فشار یا ناحیه تحت فشار، اثری است که در قسمت داخلی بدنه قوطی در ناحیه دو درز قرار دارد و با فشار رول درزگیری عملیات دوم تشکیل میشود.
در درزهای تنگ و مناسب، قالب باید پیوسته و یکنواخت در سراسر حاشیه ظاهر شود.
اندازه قالب ممکن است از یک خط پیوسته ضعیف تقریباً 3 میلی متر زیر شعاع قلاب بدنه، تا یک ناحیه فشاری آشکار به عرض 3 میلی متر (ناحیه فشار) که در آن ظاهر بدن کمی تغییر می کند، متفاوت باشد.
درجه تاثیر بستگی به خلق و خوی صفحه بدنه، اندازه و سبک قوطی و تجهیزات دوتایی مورد استفاده دارد.
از وجود برجستگی فشار بیش از حد باید اجتناب شود.
مواردی وجود دارد که یک برآمدگی فشار ممکن است کم رنگ، وجود نداشته باشد یا بیش از حد باشد، اما درز ممکن است هنگام اندازه گیری پارامترهای دیگر رضایت بخش باشد.
وجود رج تحت فشار به طراحی چاک و مزاج و همچنین نوع ظرف بستگی دارد.
3) ضخامت دوخت درز
این بعد نشانگر سفتی دوخت درز است، برای یک قوطی معین، محدوده ضخامت نباید از دستورالعمل های پذیرفته شده دوخت تجاوز کند.