مانند اکثر میوه ها، آنها سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هستند و یک مکمل عالی برای یک رژیم غذایی سالم هستند.
این مقاله چهار مزیت بالقوه زردآلو برای سلامتی را فهرست میکند، نگاهی به ارزش غذایی آن میاندازد و راههایی را پیشنهاد میکند که افراد میتوانند این میوه را به رژیم غذایی خود اضافه کنند.
از انواع میوه های خشک می توان به زردآلو خشک قیسی اشاره کرد، که در فصل تابستان می توان به فراوانی این میوه عالی و پر خاصیت را در بازار پیدا کرد.
متخصصان توصیه می کنند که افراد میوه و سبزیجات زیادی بخورند، زیرا این میوه ها سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هستند که بدن ما برای رشد به آن نیاز دارد.
قیسی سیاه زردآلو در بین انواع میوه خشک ها به خصوص ارگانیک جایگاه ویژه ای در بین مردم پیدا کرده است به خصوص زرد آلوهای کشورمان که در اکثر استان ها یافته میشود.
زردآلو منبع خوبی از:
ویتامین A
ویتامین A که دانشمندان آن را رتینول نیز می نامند، برای سلامت چشم بسیار مهم است.
به طور خاص، ویتامین A به بدن کمک می کند تا رنگدانه های مورد نیاز برای عملکرد درست شبکیه را بسازد. بدون آن، افراد در معرض خطر ابتلا به شب کوری هستند.
قیسی خشک از انواع خشکبار محسوب شده و در سراسر دنیا یکی از بهترینهای دسته خشکبار خرید و فروش می گردد.
ویتامین A همچنین به چشم ها کمک می کند تا رطوبت مورد نیاز خود را برای روانکاری مناسب تولید کنند.
برخی از مطالعات نشان داده اند که ویتامین A با داشتن اثر ضد التهابی نقش مهمی در سیستم ایمنی دارد.
سایر منابع خوب ویتامین A عبارتند از:
سبزیجات سبز برگ
سبزیجات نارنجی رنگ، مانند هویج، کدو تنبل و سیب زمینی شیرین
طالبی ها
تخم مرغ
ویتامین سی
زردآلو همچنین منبع خوبی از ویتامین C است که یکی از ویتامین هایی است که بدن انسان قادر به تولید آن نیست. این بدان معناست که افراد باید ویتامین C کافی را از رژیم غذایی خود دریافت کنند.
ویتامین C عملکردهای زیادی دارد. به عنوان مثال، این یک آنتی اکسیدان است که به محافظت از سلول های بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد کمک می کند. بدن همچنین برای ساخت کلاژن برای ترمیم زخم ها به آن نیاز دارد.
قیسی زردآلو به دلیل آنکه جز اصلی ترین محصولات تولید کنندگان در مناطق شمال غرب می باشد، مورد توجه واقع شده است.
ویتامین C نقش اساسی در سیستم ایمنی دارد و به مکانیسم های دفاعی طبیعی بدن کمک می کند تا با باکتری ها و ویروس ها مبارزه کند.
برخی دیگر از منابع خوب ویتامین C عبارتند از:
فلفل قرمز و سبز
میوه های خانواده مرکبات
کلم بروکلی
توت فرنگی
- منابع:
- تبلیغات: