4- به ما در حل مشکلات یبوست کمک می کنند
آلو به لطف ترکیبی به نام سوربیتول دارای خاصیت ملین است. آنچه در بدن ما هنگام مصرف آلو سیاه خورشتی اتفاق می افتد این است که سوربیتول موجود در آن یک اثر اسمزی در سطح روده ایجاد می کند، یعنی آب به روده ما جریان می یابد، که عبور روده را افزایش می دهد و در نتیجه به یبوست پایان می دهد.
همچنین منبع خوبی از فیبر است که به این عملکرد تنظیمی روده و هضم کمک می کند.
5- برای مبارزه با چربی اضافی خون ما عالی هستند
رژیم غذایی که در آن مصرف فست فودها و غذاهای پرچرب غالب باشد و همچنین زیاده روی در مصرف گوشت قرمز می تواند منجر به دیس لیپیدمی شود، یعنی میزان چربی خون ما در حد طبیعی نباشد. این چربی اضافی در خون در شریانهای ما جمع میشود و مشکلات قلبی را در کنار سایر بیماریها به همراه دارد.
مطالعات علمی تأثیر مثبت خوردن آلو را با ایجاد کاهش سطح کلسترول در افراد مبتلا به کلسترول اضافی در خون (هیپرکلسترولمی) تأیید کرده است. بنابراین، گنجاندن آنها در رژیم غذایی به مراقبت از قلب و عروق کمک می کند.
6- به ما در کنترل فشار خون شریانی کمک می کنند
فشار خون بالا عامل اصلی بیماری قلبی و عامل خطر اصلی است که در ایجاد سکته مغزی، بیماری عروق کرونر قلب، حملات قلبی، نارسایی قلبی و بیماری کلیوی نقش دارد. فشار خون بالا یکی از علل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است.
چگونه میوه های خشک را بشوییم؟
برای خلاص شدن از شر دی اکسید گوگرد، که اغلب برای خشک کردن استفاده می شود، میوه های خشک را باید در آب سرد خیس کنید (!). فقط در چنین آبی دی اکسید گوگرد حل می شود.