هدف این مقاله بررسی این موضوع است که چگونه از زمان معرفی یخچال، ذخیرهسازی مواد غذایی خانگی بهعنوان زیرساخت آشپزی با محیط زیست و مسائل جهانی پایداری ارتباط متقابل داشته است و در مورد پیامدهای آن برای شیوههای نگهداری مواد غذایی و فرهنگ غذایی بحث میشود.
از آب انار پخته شده می توانید برای درمان سرما خوردگی و همچنین تقویت سیستم ایمنی استفاده کنید. در واقع برای اینکه از خواص بی نظیر این میوه خوشمزه و پرخاصیت بهره مند شوید بهتر است که آب آن را صبح به صورت ناشتا میل نمایید.
با تمرکز بر خانواده، من اتصالات و قطع ارتباط انبار مواد غذایی با محیط اطراف و ایدههایی را که امروزه پایداری زیستمحیطی مینامیم را بررسی میکنم، با علاقه خاصی به اینکه چگونه ذخیرهسازی به عنوان یک مشکل و راهحل درک شده است.
از طریق بریکولاژ یک پرسشنامه کیفی، و تجزیه و تحلیل مجلات مصرف کننده، دستورالعمل های آشپزخانه و مطالب منتشر شده اضافی، از سوئد به عنوان مورد تجربی استفاده می کنم. بنابراین، مقاله به ادراکات پایداری از دیدگاه به اصطلاح “جامعه مرفه” نزدیک می شود.
یکی از سیستمهای خنک کننده ای که بسیار قدیمی است و طرفدار زیادی نیز داشته است یخچال نفتی هستند که در ترموستات آنها جیوه قرمز استفاده شده است که ماده ای کمیاب و خطرناک بوده است.
من ذخیرهسازی غذا را بهعنوان یا بخشی از زیرساخت آشپزی تصور میکنم، مفهومی که بهعنوان «آثار، مؤسسات و رسانههایی که برای بسیج و سازماندهی غذا یا انتقال دانش در مورد غذا استفاده میشوند» تعریف میشود (Pilcher 2016, 107).
با بررسی زیرساختهای آشپزی و اینکه چگونه این موارد از هنجارهای خاص، ترجیحات غذایی و شیوههای روزمره حمایت یا به چالش میکشند، هدف من این است که به چگونگی تأثیر ذخیرهسازی مواد غذایی گذشته و کنونی بر فرهنگ غذایی و ایدههای پایداری نزدیکتر شوم.
اینکه درباره زمان مصرف عرق نعنا و بارهنگ دکتر خیراندیش چه می گوید برای خیلی از مردم ایران مهم است.
بحث من این است که به عنوان زیرساخت، ذخیرهسازی غذا در فرهنگ غذایی ما تعبیه شده است و از این طریق پیامدهایی بر نحوه درک مردم از شیوههای غذایی پایدار دارد یا میتواند باشد.
مدل پالتو چرم جدید از شیک ترین انواع آن بوده که بیشتر مورد پسند قشر جوان می باشد معمولاً دختران شیک پوش و خوش استایل حداقل یک مدل از پالتوی چرم بلند را دارند که در فصل سرد سال مورد استفاده قرار می دهند.
در ادامه، ابتدا ذخیره غذا را در رابطه با مطالعات مواد غذایی، پایداری، زیرساخت های آشپزی و تئوری عمل قرار می دهم. پس از بحث در مورد روش شناسی، من نمونه های تجربی از نحوه ذخیره سازی مواد غذایی به عنوان مشکلات و راه حل هایی در رابطه با محیط زیست در قرن گذشته ارائه می کنم. من با بحثی در مورد نقش نگهداری مواد غذایی در یخچال و پیامدهای آن برای فرهنگ غذایی (پایدار) پایان میدهم.
- منابع:
- تبلیغات: