برای این منظور، این اپراتورها باید سیستمها و رویههایی را در اختیار داشته باشند که امکان در دسترس قرار دادن اطلاعات مربوطه را در اختیار مراجع ذیصلاح که درخواست میکنند، داشته باشند.
3. متصدیان مشاغل مواد غذایی و خوراک دام سبک باید سیستم ها و رویه هایی را برای شناسایی مشاغلی که محصولات خود را به آنها عرضه کرده اند، داشته باشند. اطلاعات در این زمینه در صورت درخواست در اختیار مقامات ذیصلاح قرار خواهد گرفت.
4. غذا یا خوراکی که قرار است یا احتمالاً در بازار جامعه عرضه شود، باید با استفاده از اسناد یا اطلاعات مربوطه مطابق با الزامات مربوطه مقررات خاص تر، برچسب مناسب یا شناسایی شده باشد تا قابلیت ردیابی آن تسهیل شود.
ماده 20 – تعهدات مربوط به خوراک: متصدیان بخش خوراک. 1. اگر یک فعال تجاری خوراک دام فکر کند یا دلیلی برای این باور داشته باشد که خوراکی که وارد، تولید، فرآوری، فرآوری یا توزیع کرده است با الزامات ایمنی خوراک مطابقت ندارد، باید فوراً اقداماتی را برای خروج آن از بازار آغاز کرده و اطلاع دهد.
مقامات ذیصلاح، در این شرایط یا در مورد مذکور در بند 3 ماده 15، اگر محموله، قطعه یا محموله با الزامات ایمنی خوراک مطابقت نداشته باشد، باید معدوم شود، مگر اینکه مقام صلاحیتدار غیر از این تصمیم بگیرد.
اپراتور باید به طور مؤثر و دقیقی کاربران خوراک را از دلیل خروج مطلع کند و در صورت لزوم، محصولاتی را که قبلاً برای کاربران عرضه شده است، در صورت ناکافی بودن سایر اقدامات برای دستیابی به سطح بالای حفاظت از سلامت، فراخوانی کند.
2. متصدیان تجارت خوراک مسئول فعالیتهای خردهفروشی یا توزیعی که بر بستهبندی، برچسبگذاری، ایمنی یا یکپارچگی خوراک تأثیر نمیگذارند، باید در محدوده فعالیتهای مربوطه خود، روشهایی را برای خروج از بازار محصولاتی که با ایمنی خوراک مطابقت ندارند، آغاز کنند.
الزامات و کمک به تضمین ایمنی مواد غذایی با انتقال در این زمینه اطلاعات لازم برای هدف ردیابی خوراک، همکاری در مداخلات مسئولین تولید، تبدیل و فرآوری و/یا مقامات ذیصلاح.