برای تمیز کردن ظروف و ظروف آشپزخانه به روش های زیر استفاده می شود:
جوش شیرین و سرکه : از این لوسیون برای تمیز کردن ظروف بلافاصله بعد از صرف غذا با آنها استفاده می شود و روش آن به شرح زیر است:
ظروف را با مایع ظرفشویی خاکستر گلیسیرینه تمیز کرده و پس از صرف غذا باقیمانده آن را بتراشید و مراقب باشید ظروف در تماس با گوشت خام را با قرار دادن آنها در آب جوش به مدت 5 تا 10 دقیقه استریل کنید.
1 قاشق غذاخوری جوش شیرین را به 3.785 لیتر آب جوش در قابلمه اضافه کنید.
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید را به 3.785 لیتر آب جوش در ظرف دیگری اضافه کنید. ظروف را به خوبی در آب و محلول جوش شیرین بشویید.
ظروف را به خوبی در محلول آب و سرکه بشویید. ظروف دوباره با آب تمیز شسته می شوند و سپس در هوا خشک می شوند.
1 قاشق غذاخوری سفید کننده کلر بدون عطر را به 3785 لیتر آب سرد در ظرف دیگری اضافه کنید.
ظروف برای هر ظرف به مدت یک دقیقه در آب و محلول کلر خیس می شوند و برای ظروف در تماس با گوشت خام می توان مدت زمان را افزایش داد. ظروف را در آب تمیز بشویید، سپس اجازه دهید در هوا خشک شوند.
صابون ظرفشویی مایع این ماده شوینده مایعی است که برای شستن و نظافت ظروف در نظر گرفته شده است و از مخلوطی از مواد موثر تشکیل شده است که آلودگی، چربی و باقیمانده مواد غذایی چسبیده به ظروف و ظروف را پس از استفاده از بین می برد و علاوه بر آن برخی مواد لکه های روی آنها را می شکند.
همچنین با تولید کف قوی، مفید و ایمن بر روی پوست مشخص می شود و علاوه بر رنگ های رنگی و رایحه های مطبوع، باعث تحریک و حساسیت نمی شود، اما باید به اجزای آن توجه زیادی داشته باشید، زیرا برخی از آنها حاوی مواد هستند.
که ممکن است برای محیط زیست مضر باشد و یا برای پوست مناسب نباشد و باعث سوزش شود، علاوه بر این امکان تهیه آن در خانه به روشی مطمئن از طریق دستورهایی که در ادامه به آنها اشاره خواهد شد.