فلفل قرمز دارای سابقه طولانی در آشپزی آمریکا و سنت آشپزی جنوب غربی است، با مواد اولیه ساده و جذابیت گسترده.
1. طعم بهتری نسبت به سایر هلوها دارند. آنها شیرین تر هستند، با
رنگ بادام.
2. نسبت به سایر هلو انجیری اسیدیته کمتری دارند.
3. گودال به گوشت نمیچسبد، بنابراین به راحتی با
انگشت شست بیرون میآید.
4. پوست نازک و قرمز میوه دارای پوسیدگی کمی است یا اصلاً وجود ندارد، بنابراین لازم نیست پوست آن جدا
شود.
5. اندازه کوچک آنها باعث می شود که بدون دست خورده شوند.
6. درختان مقاوم در برابر سرما، بسیار مقاوم به آفات و بیماری ها
در بیشتر مناطق به راحتی رشد می کنند. 7. برای تولید محصول
فراوان می توانید روی درختان هلو زحل حساب کنید.
تا دو برابر بیشتر از انواع دیگر هلو.
8. درختان در فصل بهار زودتر از سایر گونه ها شکوفا می شوند و
نمایشی کاملاً تماشایی از شکوفه های صورتی را به نمایش بگذارید.
9. بیشتر مهدکودک اکنون به ریشه های کوتوله پیوند زده می شود که
کار هرس و برداشت را آسان می کند.
10. با کاشت انواع کمیابتر هلو، به
حفظ تنوع زیستی و حفظ ذخایر متنوع بذر برای
نسلهای آینده کمک میکنید.
رشد هلو برای باغبان خانگی آسان است.
نهالستان های پستی زیر درختان هلو ?زحل را بدون ریشه ارائه می دهند. برنامه ریزی کنید که
آنها را در زمستان برای کاشت اوایل بهار سفارش دهید.
هلوهای خوشمزه و پرطرفدار بومی چین هستند و از آنجا از طریق مسیر ابریشم باستانی به سایر نقاط جهان گسترش یافتند. میوه های هلو متعلق به جنس: Prunus، از خانواده Rosaceae است. نام علمی: Prunus persica.
از نظر فنی، میوه هلو یک “دروپه” است که دارای ویژگی های مشابه سایر اعضای Prunus از جمله آلو ، شلیل ، بادام و دامسون است.
هلوهای سفید مایل به سبز هلوهای رسیده
هلو رقم سفید-سبز انواع زرد قرمز
هلو به عنوان یک درخت کوچک برگریز توصیف می شود. ارتفاع آن به 25 تا 30 فوت می رسد و به دلیل میوه های آبدارش به طور گسترده در ایالات متحده، اروپا و چین رشد می کند.
چندین رقم هلو در سرتاسر جهان رشد می کند که از نظر رنگ، اندازه و رشد ذاتی خاک و ویژگی های آب و هوایی خاص آن منطقه خاص متفاوت است.