کیک یزدی گردویی به اندازه کف درست برای اولین بار در قائمشهر

قالب های کاپ کیک یا قالب های مخصوص کیک یزدی را انتخاب کنید. آنها را با کره یا روغن چرب کنید. در قالب ها کمی آرد بپاشید و محتوی آن را داخل آن بریزید. آنها را کهنه پر نکنید، دو سوم آنها باید پر شوند. بقیه قالب باید برای پف کردن کاپ کیک ها خالی باشد.

یک چاقو را با روغن چرب کنید و هر کاپ کیک یزدی گردویی را صاف برش دهید. کیک ها را پف کرده و کروی شکل می دهد.
در صورت تمایل می توانید روی کاپ کیک ها را با پودر پسته یا کنجد بپاشید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب های کاپ کیک را در فر قرار دهید و بگذارید 20 تا 30 دقیقه بپزد. برای رنگ بهتر کاپ کیک ها، آنها را به مدت 2 دقیقه گریل کنید. کیک یزدی دوست داشتنی شما آماده است. نوش جان!

یادداشت برای کیک یزدی
برای خوش طعم شدن کیک یزدی می توانید روغن را با روغن فوق بکر یزدی جایگزین کنید. همچنین می توانید به جای ماست صاف شده از ماست طبیعی استفاده کنید.

می توانید به جای چرب کردن قالب های کاپ کیک، ورقه های کاپ کیک قرار دهید. در صورتی که برای جلوگیری از چسبیدن کیک ها به قالب نیازی به روغن و آرد ندارید.

چند دلیل ممکن است کاپ کیک شما پف نکند
مقدار مواد تشکیل دهنده ممکن است ناکافی باشد.
زمان هم زدن مواد ممکن است مناسب نباشد.
درجه فر ممکن است درست نباشد.
ترتیب اضافه کردن مواد آنطور که ذکر شد نبود.
کره یا تخم مرغ با دمای اتاق یکسان نبود.
بکینگ پودر مناسب نبود.
روغن زیادی استفاده شد.
قالب خیلی بزرگتر از محتوای پر بود.
روغن کاری قالب باید خیلی کم باشد. روغن ممکن است توسط کیک ها جذب شود.
کیک یزدی را دوست داشتید؟ نظرات خود را بگذارید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.